SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV: Monica Niculescu a povestit pentru Doartenis cum s-a născut parteneriatul cu Begu

EXCLUSIV: Monica Niculescu a povestit pentru Doartenis cum s-a născut parteneriatul cu Begu

Monica Niculescu la Auckland

Monica Niculescu, jumătatea primei perechi româneşti care a cucerit un trofeu WTA în ultimii 10 ani, la Hobart, a acceptat să povestească, în exclusivitate pentru Doartenis.ro, cum s-a născut parteneriatul cu Irina Begu, care a făcut fericită întreaga comunitate a iubitorilor tenisului din ţara noastră.

AICI vedeţi pe cine au învins Monica Niculescu şi Irina Begu în finală la Hobart.
Monica a povestit că antrenorul ei, Călin Ciorbagiu, este cel care i-a sugerat această idee, în urmă cu mai mult timp. Iar ideea propriu-zisă s-a concretizat în finalul sezonului trecut. Are cuvântul Monica: “De multă vreme antrenorul meu, Călin Ciorbagiu, îmi sugera ideea de a face dublu cu o jucătoare din România. Iar dacă îmi amintesc bine, într-o seară, la Beijing, (n.r. unde Monica a ajuns în semifinale) stăteam la masă cu toţii şi am discutat posibilitatea de a încerca într-un viitor apropiat să jucăm împreună. Apoi, în timp ce eram la Luxembourg (n.r. unde Monica a jucat finala), Irina mi-a dat mesaj şi m-a întrebat dacă nu vreau să jucăm în Australia împreună. I-am răspuns DA şi asa s-a născut cuplul Niculescu-Begu“, mi-a explicat, în exclusivitate, Monica.
AICI vedeţi imagini cu Monica şi irina din timpul finalei de dublu de la Hobart
Cea mai valoroasă jucătoare din România a mai spus să încă nu au discutat despre continuarea parteneriatului, “dar cu siguranţă vom mai juca împreună şi cu alte ocazii”, după cum a recunoscut ea. Iar având în vedere că Monica şi Irina sunt cel mai bine clasate jucătoare din ţara noastră, acest lucru înseamnă că ele vor participa la cele mai puternice turnee din calendar. Adică Doha, Dubai, Indian Wells şi Miami. Deci e de aşteptat ca acest dublu care se anunţă unul de succes să continue.
AICI le vedeţi pe Monica şi pe Irina la festivitatea de premiere de la Hobart
Orice succes, mai ales când este obţinut în premieră, merită sărbătorit în mod special. Din păcate pentru ele, Moni şi Irina nu au avut timp de aşa ceva. De ce, explică Monica: “Nu am avut timp să sărbătorim deoarece în aceeaşi zi am fost nevoiţi să ne deplasăm la Melbourne pentru Australian Open. Dar cu siguranţă vom sărbători când ajungem acasă“.
AICI aflaţi cu cine debutează perechea Niculescu /Begu la Australian Open.
În ceea ce priveşte turneul care începe mâine, Monica a spus că aşteptările ei, atât la simplu cât şi la dublu sunt normale: “Îmi doresc să joc cât mai bine şi să obţinem rezultate cât mai bune pentru a-i putea face pe fanii tenisului din  România cât mai fericiţi!“. Ce frumos sună aceste vorbe atnci când sunt spuse de o campioană adevărată!

3 thoughts on “EXCLUSIV: Monica Niculescu a povestit pentru Doartenis cum s-a născut parteneriatul cu Begu

Leave a Reply

Top