SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > EXCLUSIV: Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru nu joacă în Fed Cup!

EXCLUSIV: Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru nu joacă în Fed Cup!

Monica Niculescu

Lovitură de teatru cu câteva zile înaintea debutului României la Fed Cup (Grupa 1 Euro-Africană). Două dintre cele patru componente ale echipei noastre, Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru, nu mai pot participa din cauza accidentărilor! Astfel, lotul nostru va fi format din doar trei sportive: Irina Begu (41 WTA), Simona Halep (50 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (158 WTA).

Căpitanul nejucător al echipei, Cătălina Cristea, a explicat în exclusivitate pentru Doartenis.ro că “Monica are o accidentare la umăr şi mai resimte încă dureri la picior, iar Alexandra are dureri la genunchi“. Cel mai probabil, cuplul din meciurile de dublu va fi format din Irina Begu şi Simona Halep. Lotul naţional se pregăteşte în aceste zile la Centrul Naţional de Tenis, iar duminică fetele vor pleca în Israel.

După cum se ştie, România este ân grupă cu Polonia, Croaţia şi Luxemburg. Programul patridelor este următorul: miercuri vom juca împotriva Croaţiei, joi cu Luxemburg iar vineri, în ceea ce se direşte a fi finala grupei, cu Polonia surorilor Radwanska. Toate meciurile se joacă pe hard.

AICI vedeţi şi componenţa celorlalte serii ale Grupei 1 Euro-Africane din Fed Cup

Prima echipă clasată în fiecare din cele patru grupe se califică în semifinale, câştigătoarele semifinalelor primind dreptul de a juca în play-off-ul de promovare în Grupa Mondială secundă contra a două echipe care r putea retrograda de acolo.

Cătălina Cristea îndeplineşte rolul de căpitan nejucător al echipei noastre deoarece Sever Dron – care asigură şefia colectivului tehnic – nu îndeplineşte nişte criterii cerute de Federaţia Internaţională de tenis.

CITEȘTE ȘI:  Sorana Cîrstea va juca în turul trei la Roland Garros sâmbătă, de la ora 12.00. Seara, merge la finala Ligii Campionilor!

Dacă doriţi să fiţi la curent cu toate noutăţile din lumea tenisului, AICI vă puteţi abona la pagina de Facebook a site-ului.

Iar AICI vă puteţi abona la pagina de Twitter a site-ului.

One thought on “EXCLUSIV: Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru nu joacă în Fed Cup!

Leave a Reply

Top