SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Iată cum au ajuns să joace împreună Horia Tecău şi Bethanie Mattek Sands

Iată cum au ajuns să joace împreună Horia Tecău şi Bethanie Mattek Sands

Horia Tecău şi Bethanie Mattek Sands la Australian Open

Pe multă lume poate a surprins faptul că Horia Tecău a făcut pereche de dublu mixt cu cea mai ciudată jucătoare din circuitul mondial, americanca Bethanie Mattek Sands. mai ales că Horia este recunoscut drept un tip la locul lui, care nu iese în evidenţă prin extravaganţe, ca perechea lui, ci prin ceea ce face pe teren. Doartenis.ro vă prezintă povestea acestui parteneriat, care se dovedeşte a fi unul de succes şi care a început anul trecut, tot la Australian Open.

AICI vedeţi o fotogalerie cu Horia Tecău şi Bethanie Mattek Sands în timpul semifinalei de azi.

Totul a început în 2011, la Melbourne. Acolo unde Horia, pentru că nu a putut juca la dublu deoarece Robert Lindstedt se accidentase, a vrut să joace şi la mixt. Numai că nu avea cu cine. Conform declaraţiilor sale de anul trecut, vorbise cu câteva jucătoare înainte de începerea turneului, însă niciuna dintre acestea nu i-a răspuns direct: “Da, vreau să joc”. Toate îl amânau spunându-i că vor juca în funcţie de ce fac în probele de simplu.

Cum înscrierile la mixt se fac până la jumătatea primei săptămâni a turneului, Horia nu a mai putut aştepta. Aşa că s-a dus la biroul de înscrieri şi a consultat lista cu jucătoarele care îşi căutau partener de mixt. A văzut-o acolo pe Bethanie, cu care se ştia din perioada junioratului, pe care Horia l-a făcut în America şi despre care el ştia că joacă bine dublu. A sunat la numărul de telefon afişat. Acesta era al soţului ei, care a acceptat imediat să-şi încredinţeze soţia pe terenul de joc lui Horia.

AICI vedeţi cu cine vor juca Horia şi Bethanie în finala de duminică

Lucrurile au mers din prima bine, căci şi-au dat seama că se completează foarte bine pe teren şi astfel s-a format cuplul Horia Tecău – Bethanie Mattek Sands. care, anul trecut a fost la doar o minge de finala de la Melbourne. Evident, parteneriatul a continuat şi în 2012. Acum, ei au fost mult mai hotărâţi şi rezultatele s-au văzut: vor juca, duminică, finala de dublu mixt!

Dacă doriţi să fiţi la curent cu toate noutăţile din lumea tenisului, AICI vă puteţi abona la pagina de Facebook a site-ului.

Iar AICI vă puteţi abona la pagina de Twitter a site-ului.

Top