SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Irina Begu şi Monica Niculescu, CAMPIOANE la Hobart!

Irina Begu şi Monica Niculescu, CAMPIOANE la Hobart!

Irina Begu

Irina Begu şi Monica Niculescu au un început de vis în colaborarea lor! Ele cucerit în această dimineaţă titlul de dublu la Hobart! În primul lor turneu în care au jucat împreună, singurul cuplu sută la sută românesc din tenisul profesionist actual a reuşit să câştige titlul! În finală, Irina şi Monica au învins cu scorul de 6-7, 7-6, 10-5 perechea Chuang/ Erakovic (Taiwan/ Noua Zeelandă), la capătul unui meci care a durat două ore şi un minut! AICI vedeţi o fotografie cu cele două românce la festivitatea de premiere!

AICI vedeţi imagini cu Irina Begu şi Monica Niculescu în timpul finalei de dublu câştigate la Hobart

Pentru Monica Niculescu acesta este al doilea titlu de dublu cucerit în WTA în carieră, după cel obţinut în 2009, la Budapesta, împreună cu Alisa Kleybanova.

AICI aflaţi cum s-a născut parteneriatul de succes dintre Monica Niculescu şi Irina Begu.

Ea a mai disputat de-a lungul timpului cinci finale de dublu, pierdute însă: anul trecut la Baku (cu Voskoboeva), în 2010 tot la Hobart, cu Chan, tot în 2010 la Praga, cu Szavay, în 2009 la Stanford cu Chan şi în 2008, la New Haven, cu Sorana Cîrstea. De asemenea, anul trecut, Monica a disputat prima finală din carieră la simplu, pierdută însă în Luxemburg.

Irina Begu se află la primul trofeu WTA din carieră. Ea a mai disputat două finale de simplu, anul trecut, pierdute la Marbella şi la Budapesta.

2 thoughts on “Irina Begu şi Monica Niculescu, CAMPIOANE la Hobart!

Leave a Reply

Top