SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > POZA ZILEI, 28 ianuarie 2012: Olandeza Esther Vergeer, a 445-a victorie consecutivă!

POZA ZILEI, 28 ianuarie 2012: Olandeza Esther Vergeer, a 445-a victorie consecutivă!

Ester Vergeer

Tenisul mondial este dominat de o manieră categorică, dar nu de Djokovic, Nadal sau Federer. Cea care domină tenisul de o manieră cum nu a mai făcut-o nimeni niciodată până acum, vine din Olanda într-un căruţ cu rotile. O cheamă Esther Vergeer şi tocmai a cucerit, azi, pentru a patraa oară, titlul la Australian Open la categoria ei, după o finală câştigată cu 6-0, 6-0 în faţa compatrioatei ei, Aniek Van Koot. Dar nu scorul dă dovada forţei lui Esther ci un amănunt destul de interesant, după părerea mea: ea este neînvinsă de 445 de meciuri oficiale! Adică de prin ianuarie 2003!!!

Evident, a câştigat între timp tot ce se putea câştiga. Iar locul 1 mondial îl ocupă din 1999, adică de când avea 18 ani!!!

Dacă doriţi să fiţi la curent cu toate noutăţile din lumea tenisului, AICI vă puteţi abona la pagina de Facebook a site-ului.

Iar AICI vă puteţi abona la pagina de Twitter a site-ului.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close