SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > POZA ZILEI, 31 ianuarie: Echipa de Fed Cup a României cu tricolorul în Israel

POZA ZILEI, 31 ianuarie: Echipa de Fed Cup a României cu tricolorul în Israel

Echipa Romaniei de Fed Cup la Eilat (Israel)

Echipa de Fed Cup a României, compusă din Irina Begu, Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, a ajuns de duminică la Eilat (Israel), locul unde, de miercuri, va începe meciurile din cadrul grupei I Euro-Africane a Fed Cup. După cum vedeţi, delegaţia noastră s-a fotografiat la baza din Eilat, acolo unde cu toţii sperăm să se obţină un rezultat mare pentru tenisului românesc. Fotografia a fost postată pe pagina oficială de facebook a Irinei Begu, la care vă puteţi abona AICI.

AICI vedeţi o fotografie cu Irina Begu la Eilat (Israel). Peisajul, veţi vedea, este fantastic.

Programul fetelor noastre este următorul: miercuri vor juca împotriva Croaţiei, joi împotriva Luxemburgului iar vineri contra Poloniei. Câştigătoarea seriei va disputa apoi semifinala, în fapt un meci decisiv cu câştigătoarea altei serii, iar învingătoarea va obţine dreptul de a disputa barajul pentru promovarea în Grupa Mondială secundă.

RUGAMINTE: Doartenis.ro concureaza, de azi – timp de două săptămâni, in concursul blogurilor de sport initiat de gsp.ro. Daca doriti, puteti sa il votati dand click pe butonul galben pe care scrie voteaza din dreapta paginii, sus. Veti fi redirectionati sper pagina concursului, iar acolo va trebui introdus un cod de siguranta. De la fiecare IP se poate vota o singura data pe zi. Va multumesc 🙂

Dacă doriţi să fiţi la curent cu toate noutăţile din lumea tenisului, AICI vă puteţi abona la pagina de Facebook a site-ului.

Iar AICI vă puteţi abona la pagina de Twitter a site-ului.

2 thoughts on “POZA ZILEI, 31 ianuarie: Echipa de Fed Cup a României cu tricolorul în Israel

Leave a Reply

Top