SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Adrian Ungur a intrat în premieră în Top 100 ATP!

Adrian Ungur a intrat în premieră în Top 100 ATP!

Adrian Ungur

Clasamentul mondial al tenismenilor profesionişti publicat azi a confirmat forma bună din ultima perioadă a lui Adrian Ungur, care a intrat, în premieră pentru el, în Top 100 ATP. Mai precis, Ungur ocupă chiar locul 100 în ierarhie, fiind al doilea român din Top 100 ATP. Primul este Victor Hănescu, ocupant al locului 93 în lume.

În vârstă de 27 de ani, Ungur este al zecelea jucător român care ajunge în Top 100 ATP. Primul a fost, evident, Ilie Năstase, cel care la 23 august 1973, a fost primul lider mondial al ierarhiei computerizate. Al doilea român din Top 100 a fost Ion Ţiriac, care a fost pe 55 în lume.Înainte de Revoluţie, doar Florin Segărceanu a mai reuşit să intre între primii 100, ocupând locul 73 în 1983. După 1990, au mai fost în Top 100 Dinu Pescariu, Adrian Voinea, Răzvan Sabău, Andrei Pavel, Victor Hănescu şi Victor Crivoi.

AICI vedeţi poziţionarea jucătorilor români în clasamentul mondial la 13 februarie 2012.

AICI vedeţi pe ce locuri se situează jucătoarele din România în clasamentul WTA

RUGĂMINTE: Concursul blogurilor de sport iniţiat de GSP se apropie de final iar lupta pentru prinderea unui loc în finală devine din ce în ce mai strânsă. Puteţi ajuta ca DOARTENIS.RO să fie în acea finală dacă acordaţi şi azi un vot AICI sau în căsuţa de mai jos. O persoană poate vota zilnic o dată pe zi de la acelaşi calculator, până la 14 februarie 2012. Vă multumesc mult

CITEȘTE ȘI:  Victor Hănescu a urcat pe locul 58 în lume la simplu. Horia Tecău a urcat pe 16 în clasamentul de dublu

Leave a Reply

Top