SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Alexandra Dulgheru s-a calificat dramatic în finală la Cali

Alexandra Dulgheru s-a calificat dramatic în finală la Cali

Alexandra Dulgheru

Alexandra Dulgheru s-a calificat în finala turneului de 100.000 de dolari de la Cali, după un meci dramatic. Alexandra, cap de serie numărul 2, s-a impus cu scorul de 3-6, 6-2, 7-5 în faţa celei de-a patra favorite, Lourdes Domingues-Lino (Spania), pe care a învins-o după ce a revenit de la 1-5 în decisiv, salvând şi o minge de meci! O victorie foarte importantă pentru moralul jucătoarei noastre.

Adversară în finală îi va fi luxemburgheza Mandy Minella (116 WTA), care s-a impus cu scorul de 6-4, 6-1 în faţa fostei bulgăroaice, acum din Kazakstan, Sesil Karatancheva. Dulgheru (61 WTA) a câştigat singura întâlnire directă cu Minella, în 2007, la Roma. Anul trecut, titlul turneului de la Cali a fost câştigat de Irina Begu.

RUGĂMINTE: Concursul blogurilor de sport iniţiat de GSP se apropie de final iar lupta pentru prinderea unui loc în finală devine din ce în ce mai strânsă. Puteţi ajuta ca DOARTENIS.RO să fie în acea finală dacă acordaţi şi azi un vot AICI sau în căsuţa de mai jos. O persoană poate vota zilnic de la acelaşi calculator, o dată pe zi, până la 14 februarie 2012. Vă multumesc mult

Leave a Reply

Top