SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Bernard Tomic are probleme serioase: poate primi 3 ani de închisoare!

Bernard Tomic are probleme serioase: poate primi 3 ani de închisoare!

Bernard Tomic

Australianul Bernard Tomic (19 ani) are probleme serioase. Nu e accidentat, ci are probleme cu poliţia! El este acuzat că la 26 ianuarie nu a prit la un control rutier al poliţiei în timp ce se afla la volanul unei maşini sport. Mai mult, cu poliţia după el,  s-a închis după aceea în casă, de unde nu a mai vrut în nici un chip să iasă!

Întâmplarea ar fi comică – nu e de colo să vezi pitit în casă un ditamai jucătorul – dacă nu ar putea deveni tragică pentru el. Căci este acuzat de încălcarea legii, procurorii cerând pentru el pedeapsa maximă: trei ani de închisoare şi o amendă de 20.000 de dolari!

“Vorbim de un tânăr acuzat de infracţiuni rutiere simple. Niciun semn de conducere periculoasă sau alte delicte”, a declarat avocatul lui Tomic, Chris Nyst. Totuşi, procesul va începe în zilele următoare şi nu se ştie cum se poate termina.

Dacă doriţi să votaţi DOARTENIS.RO în concursul blogurilor de sport iniţiat de GSP, o puteţi face dând un click pe butonul VOTEAZA din imaginea de mai jos. Apoi trebuie introdus un cod de siguranţă şi votul este înregistrat. Vă mulţumesc foarte mult :)

CITEȘTE ȘI:  Incredibil! Campionii de dublu de la Indian Wells au decis cu 15 minute înaintea deadline-ului să se înscrie în concurs!

Leave a Reply

Top