SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > Cupa Davis-FOTOGALERIE: Tragerea la sorţi a meciului Australia – China a avut loc pe plajă!

Cupa Davis-FOTOGALERIE: Tragerea la sorţi a meciului Australia – China a avut loc pe plajă!

Echipa Australiei pe plaja, la tragerea la sorti

Componenţii echipelor de Cupa Davis ale Australiei şi Chinei au avut parte de o surpriză la tragerea la sorţi a meciurilor din meciul direct care va avea loc în acest week-end la Antipozi. Aceasta a avut loc pe plajă, acolo unde au ajuns cu o maşinută cu care se merge la surf. Mai mult, urna a fost în apă, de udne nişte triatloniste – cred, după înfăţişare – le-au adus. Vedeţi în continuare imagini cu jucătorii pe plajă la tragerea la sorţi a meciurilor din turul întâi al Grupei 1 a zonei Asia-Oceania.

Dacă doriţi să votaţi DOARTENIS.RO în concursul blogurilor de sport iniţiat de GSP, o puteţi face dând un click pe butonul VOTEAZA din imaginea de mai jos. Sau sus, in dreapta paginii. Apoi trebuie introdus un cod de siguranţă şi votul este înregistrat. Daca nu reusiti asa, AICI ajungeti chiar la pagina de pe mysport. Se poate vota zilnic până la 14 februarie! Vă mulţumesc foarte mult

[portfolio_slideshow]

One thought on “Cupa Davis-FOTOGALERIE: Tragerea la sorţi a meciului Australia – China a avut loc pe plajă!

Leave a Reply

Top