SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Edina Gallovits, singura româncă în optimi la Bogota. Dulgheru şi Cadanţu, eliminate

Edina Gallovits, singura româncă în optimi la Bogota. Dulgheru şi Cadanţu, eliminate

Edina Gallovits

Edina Gallovits

Edina Gallovits s-a calificat în optimile de finală ale turneului de 220.000 de dolari de la Bogota, după ce a învins-o cu scorul de 6-4, 6-1 pe americanca Julia Cohen. Următoarea adversară a Edinei, care a obţinut, astfel, prima victorie la simplu din 2012, va fi învingătoarea meciului dintre principala favorită, neo-zeelandeza Marina Erakovic şi elveţianca Stephanie Voegele.

Celelalte două românce care au jucat ieri în primul tur la simplu au fost eliminate. Ambele au pierdut, culmea, cu acelaşi scor: 6-2, 6-2. Alexandra Dulgheru, a doua favorită şi campioana de duminică de la Cali, a fost învinsă de italianca Knapp, iar Alexandra Cadanţu de favorita 7, elveţianca Rominca Oprandi.

La dublu, meciul disputat în primul tur de perechea Cadanţu/ Olaru, s-a întrerupt din cauza ploii la scorul de 6-1 pentru adversare, Arruabarrena-Vecino/Cabeza Candela (Spania). El va fi reluat azi.

Leave a Reply

Top