SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > Fed Cup: România a câştigat cu 2-1 primul meci din grupă, contra Croaţiei

Fed Cup: România a câştigat cu 2-1 primul meci din grupă, contra Croaţiei

Simona Halep

România a debutat cu victorie în grupa I a zonei Euro-Africane a Fed Cup. Tricolorele au învins cu scorul de 2-1 meciul cu Croaţia, punctele fiind aduse de Simona Halep, la simplu, respectiv perechea Halep/ Begu.

Simona Halep (60 WTA) a câştigat cu 6-2, 6-2, fără probleme, meciul cu Aniei Mijacika (203 WTA). Apoi, Irina Begu, cea care în urmă cu o săptămână abia revenea din Australia, a cedat cu scorul de 4-6, 6-1, 3-6 partida cu Petra Martici. Totul s-a decis în meciuld ecisiv, acolo unde cuplul Halep/ Begu  s-a impus cu 7-6, 7-6 în faţa perechii Petra Martici/ Ani Mijacika.

În ceălalt meci al grupei D, Polonia a învins Luxemburg cu 3-0. Mâine, România va juca împotriva Luxemburgului, iar joi contra Poloniei.

Dacă doriţi să votaţi DOARTENIS.RO în concursul blogurilor de sport iniţiat de GSP, o puteţi face dând un click pe butonul VOTEAZA din imaginea de mai jos. Apoi trebuie introdus un cod de siguranţă şi votul este înregistrat. Vă mulţumesc foarte mult

CITEȘTE ȘI:  Fed Cup România - Germania: Avancronica revenirii în elita tenisului feminin (corespondenta de la Marcu Czentye)

Leave a Reply

Top