SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: A apărut manechinul de plastic Serena Williams!

FOTO: A apărut manechinul de plastic Serena Williams!

Serena Williams are propriul manechin in muzeul de la Bath

Cei de la Nike au găsit o modalitate inedită de a-şi promova produsele. Ei participă la o expoziţie numită “Sport şi Modă” care s-a deschis la Bath, în Anglia. Expoziţia vrea să demonstreze legătura dintre cele două domenii. Printre exponate poate fi văzută şi rochia purtată de Serena Williams la Australian Open. Iar pentru a fi mai convingători, cei de la Nike au aşezat-o chiar pe un manechin care seamănă cu Serena Williams. Singura diferenţă e că originalul e mult mai solid.

AICI puteţi vedea şedinţa foto făcută de adevărata Serena la Melbourne, când a prezentat echipamentul de joc.

Serena Williams are propriul manechin in muzeul de la Bath

Alături de manechinul care o întruchipează pe Serena,  vizitatorii pot vedea şi costumul de yachting purtat de Ducele de Windsor la cursele din 1940, deci se poate spune că Serena e într-o companie selectă.

Dacă doriţi să votaţi DOARTENIS.RO în concursul blogurilor de sport iniţiat de GSP, o puteţi face dând un click pe butonul VOTEAZA din imaginea de mai jos sau sus, in dreapta paginii. Apoi trebuie introdus un cod de siguranţă şi votul este înregistrat. Daca nu reuşiţi aşa, AICI ajungeti chiar la pagina de pe mysport. Se poate vota zilnic până la 14 februarie! Vă mulţumesc foarte mult

CITEȘTE ȘI:  Horia Tecău și Rojer: de la minge de meci salvată în turul 2 la cucerirea trofeului (FOTO + Rezumat)

Leave a Reply

Top