SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Fernando Verdasco s-a fotografiat cu Cristiano Ronaldo

FOTO: Fernando Verdasco s-a fotografiat cu Cristiano Ronaldo

Fenando Verdasco si Cristiano Ronaldo

Spaniolul Fernando Verdasco, după un început de an dezamăgitor, în care a fost eliminat în primul tur la Australian Open, este pregătit să revină în competiţii mai puternic ca niciodată. Primul lui turneu după Melbourne va fi cel care încpe săptămâna viitoare în Brazilia. Până atunci, el a mers la un meci de fotbal disputat de real Madrid în Getafe, iar după patridă s-a fotografiat cu Cristiano Ronaldo. Care, mare amator de tenis, nu refuză nici o propunere de se poza cu jucătorii de tenis.

Şi Horia Tecău are o fotografie cu portughezul, făcută în primăvara trecută, în timpul turneului de la Madrid. O vedeţi AICI.

Dacă doriţi să votaţi DOARTENIS.RO în concursul blogurilor de sport iniţiat de GSP, o puteţi face dând un click pe butonul VOTEAZA din imaginea de mai jos sau sus, in dreapta paginii. Apoi trebuie introdus un cod de siguranţă şi votul este înregistrat. Daca nu reusiti asa, AICI ajungeti chiar la pagina de vot de pe mysport. Se poate vota zilnic până la 14 februarie! Vă mulţumesc foarte mult

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Lleyton Hewitt, alături de soție, la Melbourne Cup Day

Leave a Reply

Top