SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău şi Robert Lindstedt vor juca finala la Rotterdam!

Horia Tecău şi Robert Lindstedt vor juca finala la Rotterdam!

Horia Tecău şi Robert Lindstedt la Rotterdam

Horia Tecău şi Robert Lindstedt s-au calificat în finala turneului de la Rotterdam după un meci încheiat târziu în noapte. Horia şi Robert au învins cu scorul de 6-4, 6-3 cuplul spaniol Marcel Granollers/ Marc Lopez la capătul unui meci care a durat o oră şi 18 minute.

Favoriţi 3, Tecău şi Lindstedt s-au calificat în a 13-a finală împreună.Ei au cucerit până acum 6 titluri în această formulă. Tecău are 9 titluri de dublu în palmares. Adversari în finală le vor fi favoriţii 2, Llodra şi Zimonjic, în faţa cărora au pierdut ultimele trei meciuri directe, toate disputate anul trecut: în finalele de la Washington şi Beijing şi în sferturi la Shanghai. În semifinale, Llodra şi Zimonjic au trecut, tot după o oră şi 18 minute, cu 7-5, 6-4 de cuplul Bogomolov/ Dick Norman. Llodra şi Zimonjic fac cuplu de anul trecut şi acum vor juca a noua finală de dublu în această formulă. Palmaresul lor de până acum e egal: 4 titluri şi 4 înfrângeri.

Partida va deschide programul zilei de la Rotetrdam şi va începe la ora 13.00. Ea va fi urmată de finala masculină de simplu, dintre Roger Federer şi Juan martin del Potro, care va putea fi urmărită în direct la GSP TV de la ora 15.00.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close