SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Monica Niculescu > Monica Niculescu, calificare în 64 de minute în turul doi la Doha

Monica Niculescu, calificare în 64 de minute în turul doi la Doha

Monica Niculescu

Monica Niculescu a obţinut o victorie clară în primul tur al turneului de 2.168.400 de dolari de la Doha. Ea a învins-o în primul tur, cu 6-1, 6-0, în doar 64 de minute de joc, pe rusoaica Elena Vesnina. Următoarea adversară a Monicăi va fi a şasea favorită, Vera Zvonareva, care a avut bye în primul tur. Va fi a doua întâlnire directă dintre cele două, în prima, disputată în 2008, la Bangalore, impunându-se Zvonareva în trei seturi.

Tot ieri a evoluat, în primul tur la dublu, şi Sorana Cîrstea. Aceasta a făcut pereche cu britanica Anne Keothavong, cele două fiind învinse cu scorul de 2-6, 6-2, 10-2 de perechea Anabel Medina Garrigues/Anastasia Pavliucenkova (Spania/Rusia).

Astăzi, la Doha, vor juca în primul tur la simplu româncele: Sorana Cîrstea va juca împotriva Jarmila Gajdosova, de la ora 14.30, pe terenul 4. Simona Halep va putea fi văzută, în mod normal, pe Eurosport. Ea va juca al doilea meci pe Terenul Central, contra campioanei de la Pattaya, Daniela Hantuchova. Primul meci al zilei începe la ora 14.30 (ora României).

Imediat după meciul Soranei, pe terenul 4, va intra Monica Niculescu. Aceasta va juca împreună cu grecoaica Eleni Daniilidou în primul tur al competiţiei de dublu, împotriva cuplului Kops-Jones/ Spears.

RUGĂMINTE: Astăzi este ultima zi a perioadei de vot în concursul blogurilor de sport iniţiat de GSP. Puteţi ajuta ca DOARTENIS.RO să fie în acea finală dacă acordaţi şi azi, în ultima zi, un vot AICI sau în căsuţa de mai jos. O persoană poate vota o dată pe zi de la acelaşi calculator. Vă multumesc mult

2 thoughts on “Monica Niculescu, calificare în 64 de minute în turul doi la Doha

Leave a Reply

Top