SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Victor Hănescu a urcat pe locul 93 în lume. Adrian Ungur a ajuns pe 101

Victor Hănescu a urcat pe locul 93 în lume. Adrian Ungur a ajuns pe 101

Victor Hanescu

Victor Hănescu rămâne singurul jucător român din Top 100 ATP. El ocupă acum locul 93, în urcare o poziţie faţă de săptămâna trecută. La dublu, cel mai bine clasat român este Horia Tecău, care staţionează pe locul 8.

În clasamentul de simplu, Victor e urmat de Adrian Ungur, care ocupă cea mai bună poziţie a carierei – 101, în urcare 6 locuri. Acesta e urmat de Victor Crivoi, care a urcat un loc, până pe 238, şi de Marius Copil, pe care pierderea finalei de la Kazan, unde era deţinătorul titlului, l-a costat 43 de poziţii, ocupând acum locul 267.

AICI vedeţi poziţionarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de simplu la 6 februarie 2012.

AICI vedeţi componenţa Top 100 ATP de simplu la 6 februarie 2012.

La dublu, Horia Tecău se menţine pe 8. Dintre români, e urmat de Victor Hănescu, care a căzut un loc până pe 93, Victor Anagnastopol (301, în cădere două locuri) şi Florin Mergea (310, în cădere două locuri).

AICI vedeţi poziţionarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de dublu la 6 februarie 2012.

În clasamentul feminin lucrurile rămân, în mare parte, neschimbate faţă de săptămâna trecută. AICI vedeţi poziţionarea româncelor săptămâna trecută în topul WTA

Dacă doriţi să votaţi DOARTENIS.RO în concursul blogurilor de sport iniţiat de GSP, o puteţi face dând un click pe butonul VOTEAZA din imaginea de mai jos sau sus, in dreapta paginii. Apoi trebuie introdus un cod de siguranţă şi votul este înregistrat. Daca nu reusiti asa, AICI ajungeti chiar la pagina de vot de pe mysport. Se poate vota zilnic până la 14 februarie! Vă mulţumesc foarte mult

Leave a Reply

Top