SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > EXCLUSIV: Alexandra Dulgheru s-a operat la genunchi în Spania!

EXCLUSIV: Alexandra Dulgheru s-a operat la genunchi în Spania!

Alexandra Dulgheru

Absenţa Alexandrei Dulgheru de la Miami, după ce s-a retras în primul tur la Indian Wells, a mirat pe toată lumea. Numai că această absenţă are cauze mai mult decât obiective, din păcate. Am reuşit azi să vorbesc cu Alexandra şi în continuare puteţi citi prin ce a trecut şi trece în ultima perioadă. Mai precis, jucătoarea noastră a dezvăluit în EXCLUSIVITATE pentru DOARTENIS.RO că s-a operat la amândoi genunchii şi că acum este în spital în Spania!

Povestea a început anul trecut: “Totul a început în 2011, când am jucat cu jene şi chiar dureri, deşi am făcut intervenţiile acelea la genunchi. Am respectat întrutotul instrucţiunile doctorului precum şi recuperarea şi am avut senzaţia la un moment dat că sunt pe calea cea bună cu genunchii. Totuşi, nu puteam să ţin mai mult de un meci“, şi-a început istorisirea Alexandra.

“Începutul anului acesta a fost mai bun pentru mine. Dar, după ce am caştigat turneul de la Cali, unde am jucat în permanenţă cu dureri, mi-am dat seama că ceva e în neregulă. La Indian Wells am făcut un RMN pe care l-au vazut doctorii. Mi-au spus ca trebuie să mă opresc imediat. Acum sunt în Spania, în patul de spital, operată la genunchiul stâng. De asemenea, la dreptul am suferit o altă intervenţie, mai uşoară“, a mai spus Alexandra în exclusivitate pentru DOARTENIS.RO.

În ceea ce priveşte recuperarea şi revenirea în circuit, aceasta va avea loc, probabil, în toamnă! “Recuperarea va dura câteva luni, înca nu ştiu sigur cât. Din păcate, a fost mai rău decât mă aşteptam, dar opreaţia a fost cea mai bună soluţie ca să nu mai am probleme în viitor“, a încheiat Alexandra Dulgheru.

Nici nu cred că se mai poate spune ceva după astfel de declaraţii. În afară de a-i ura însănătoşire grabnică. Iar eu vă promit că vă voi ţine la curent cu mersul recuperării Alexandrei.

9 thoughts on “EXCLUSIV: Alexandra Dulgheru s-a operat la genunchi în Spania!

 1. “dinamo_steaua
  ieri seara 23.03.2012

  A fost la Miami
  Watson – Cirstea 6-3; 3-6; 7–6(4)

  Azi la Miami
  Watson – Safarova 6-2; 6-1”

  Cunosti careva rezultatele astea ?
  Bravo Watson !

 2. Pingback: Anonymous

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close