SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Incredibil! O jucătoare, Tamara Curovic, a aruncat cu racheta în arbitru! A fost descalificată

Incredibil! O jucătoare, Tamara Curovic, a aruncat cu racheta în arbitru! A fost descalificată

Tamara Curovic

Un incident incredibil s-a petrecut ieri, la turneul feminin de 10.000 de dolari de la Mumbai (India)! Tamara Curovic, din Serbia, a fost descalificată în timpul primului set al meciului din sferturi cu compatrioata sa Jovana Jaksic (favorită 7) deoarece a aruncat cu racheta într-un arbitru!

Curovic servea la scorul de 5-3 în primul act şi a irosit 3 mingi de set. Nervoasă, ea a aruncat cu racheta spre arbitrul de linie Raju Jadhav, care a fost lovit în fluierul piciorului! Arbitrul de scaun Shreeram Gokhale a chemat imediat supervizorul ITF, Sheetal Iyer, care a descalificat-o imediat pe Curovic. Este de aşteptat ca în zilele următoare sârboaica să primească şi o amendă, dacă nu cumva va fi şi suspendată o perioadă.

Născută la 31 octombrie 1994, Curovic este considerată una dintre cele mai talentate tinere jucătoare din Serbia. Ea a făcut parte şi din lotul lărgit de Fed Cup al ţării sale. În prezent ocupă locul 530 în clsamentul mondial, dar cea mai înaltă poziţie a ei a fost 500, în iulie 2011.

CITEȘTE ȘI:  EXCLUSIV-FOTOGALERIE: Sorana Cîrstea se antrenează la Las Vegas alături de Andre Agassi, Ana Ivanovic şi Fernando Verdasco

Leave a Reply

Top