SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Irina Begu merge perfect la Acapulco: e în sferturi la simplu şi în semifinale la dublu!

Irina Begu merge perfect la Acapulco: e în sferturi la simplu şi în semifinale la dublu!

Irina Begu la Acapulco

Irina Begu are un parcurs perfect la Acapulco, turneu dotat cu premii de 220.000 de dolari. Ea s-a califiat în sferturile de finală ale probei de simplu – unde este favorită 4 – şi a ajuns, împreună cu franţuzoaica Alize cornet, în semifinalele probei de dublu. Cele două sunt cap de serie numărul 3.

În turul secund, aseară, Irina Begu nu a avut nici un fel de probleme în a se impune în faţa georgiencei născută în SUA Anna Tatishvili, pe care a eliminat-o cu scorul de 6-3, 6-1. Următoarea adversară a Irinei (53 WTA) va fi slovaca Magdalena Rybarikova (95 WTA), cea care în primul tur a eliminat-o pe Alexandra Dulgheru.

La dublu, Irina Begu şi Alize Cornet au fost primele calificate în semifinale. Ele au dispus în turul secund, cu 6-3, 6-1, de cuplul german Malek/ Woehr. Din păcate, Alexandra Dulgheru a fost eliminată şi la dublu în primul tur, acolo unde a făcut pereche cu franţuzoaica Stephanie Foretz Gacon. Cele două au fost învinse greu, cu 4-6, 6-2, 11-9, de perechea Dulko/ Suarez.

CITEȘTE ȘI:  Horia Tecău şi Robert Lindstedt, eliminaţi în turul secund la Monte Carlo

Leave a Reply

Top