SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Monica Niculescu a urcat pe 28, Irina Begu pe 44. Ce locuri ocupă româncele în WTA

Monica Niculescu a urcat pe 28, Irina Begu pe 44. Ce locuri ocupă româncele în WTA

Monica Niculescu

Monica Niculescu este în continuare cea mai valoroasă tenismenă din România. Ea ocupă locul 28, urcând un loc faţă de acum două săptămâni şi egalându-şi cea mai bună clasare din carieră.

În Top 100 se mai află şase jucătoare din România: Irina-Camelia Begu a urcat două locuri, până pe 44. Sorana Cîrstea se menţine pe locul 48, iar Simona Halep pe 50. Alexandra Dulgheru a coborât o poziţie, pe 58, Alexandra Cadanţu a coborât trei locuri, până pe 81, iar Edina Gallovits-Hall a urcat două poziţii, până pe 94.

În Top 200 mai figurează o româncă: Mihaela Buzărnescu – în coborâre un loc, până pe poziţia 151.

La dublu, tot Monica Niculescu este jucătoarea din România cel mai bine clasată, pe locul 40, fiind urmată de Irina-Camelia Begu – 46, Alexandra Dulgheru – 77 şi Sorana Cîrstea – 80.

Au avut loc şi câteva schimbări în Top 20 WTA: fostul lider mondial, Caroline Wozniacki, a căzut două locuri şi este acum pe 6. Agnieszka Radwanska a urcat un loc, până pe 4, iar Samantha Stosur de pe 6 pe 5. Angelique Kerber a intrat în premieră în Top 15. Ea a sărit 5 poziţii, până pe 14!

Leave a Reply

Top