SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Roger Federer a câştigat al cincilea titlu la Dubai!

Roger Federer a câştigat al cincilea titlu la Dubai!

Roger Federer dupa succesul de la Dubai

Elveţianul Roger Federer a câştigat finala turneului de la Dubai, după ce l-a învins cu scorul de 7-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 37 de minute, pe britanicul Andy Murray. Pentru Federer, acesta este al cincilea titlu la Dubai şi al 72-lea cucerit în întreaga carieră!

Federer a mai câştigat cinci titluri la US Open, Basel şi Halle, dar recordul personal este deţinut de cele 6 succese de la turneul Campionilor şi de la Wimbledon. În urma acestei victorii, Federer a redus la 7-8 scorul întâlnirile directe cu Murray.

Un amănunt interesant este că de când a împlinit 30 de ani, la 8 august 2011, Federer a renăscut. El a pierdut doar 5 meciuri din 46 disputate, şi a câştigat 5 titluri!

One thought on “Roger Federer a câştigat al cincilea titlu la Dubai!

  1. stii ce imi place cel mai mult si ce ma amuza? ca cel mai mult le-a dat de lucru amatorilor de statistica! saracii, sunt disperati ce sa mai gaseasca, ce rezultate sa mai caute, ce recorduri a mai batut, etc.
    si cand te gandesti ca de fapt si roger este un om ca oricare altul, cu emotii, realizari, bucurii tristeti, zile mai bune sau mai rele.
    sa ne bucuram de el cat mai joaca fara sa ne uitam la rezultate, uitand de scoruri – asta mi-as dori cel mai mult, pentru ca, din punctul meu de vedere este inegalabil

Leave a Reply

Top