SUNTETI AICI
ACASA > Video > VIDEO: Novak Djokovic despre razboi, copilărie, vise şi multe altele în reportajul difuzat la CBS

VIDEO: Novak Djokovic despre razboi, copilărie, vise şi multe altele în reportajul difuzat la CBS

Novak Djokovic a prezentat ziaristilor americani locul in care el si familia lui se ascundeau de bombe in timpul războiului

Novak Djokovic a fost eroul unui reportaj excepţional realizat în cadrul emisiunii 60 Minutes, la CBS. În el a vorbit despre copilărie, despre război şi felul paradoxal în care acest episod negru din istoria Serbiei l-a ajutat să progreseze în tenis, dar şi despre imensa responsabilitate pe care o are fiind, aşa cum l-a caracterizat preşedintele ţării sale, “cel mai valoros reprezentant al Serbiei în lume”.

De asemenea, Djokovic a povetiti cum, în copilărie, îşi făcea copii de hârtie ale trofeului de la Wimbledon şi le ridica în faţa oglinzii imaginându-şi că a câştigat titlul pe iarba londoneză.

Pentru cine este doritor, AICI este scriptul integral al emisiunii, în limba engleză, evident.

Mai jos puteţi vedea înregistrarea întregii emisiuni.

5 thoughts on “VIDEO: Novak Djokovic despre razboi, copilărie, vise şi multe altele în reportajul difuzat la CBS

  1. dansez pentru tine, varianta sarbeasca! putin lacrimogen, dar sunt convinsa ca este adevarat, cu toate astea parca mi se pare povestea lui stefan stan , cel care a castigat vocea romaniei, care a lacrimat un pic in studio ca mama lui nu este de acord cu concursul la care participa si a castigat desi au fost multe alte voci mai bune ca a lui, sau cu tutu de la romanii au talent.
    parerea mea (stiu ca sunt rea)

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close