SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Cuplul Horia Tecău/ Robert Lindstedt a urcat pe locul 4 în lume

Cuplul Horia Tecău/ Robert Lindstedt a urcat pe locul 4 în lume

Horia Tecău și Robert Lindstedt

Victoria de la Bucureşti a cuplului Horia Tecău/ Robert Lindstedt – de la care vedeţi AICI o fotogalerie – i-a dus pe cei doi pe locul 4 în clasamentul mondial al perechilor. Cei doi au urcat un loc faţă de săptămâna trecută. AICI vedeţi cum stau perechile în cursa lor spre Turneul Campionilor, programat la finalul sezonului.

Daca vreti sa asistati la Turneul campionilor de la Londra, e bine sa va faceti rezervare din timp. Aici gasiti si un ghid al capitalei Angliei, care se vinde cu reducere

În clasamentul mondial individual de dublu, Horia Tecău a picat însă două locuri, ocupând acum locul 11 în lume. Florin Mergea continuă să avanseze. Acum a ajuns pe locul 173, în urcare o poziţie faţă de săptămâna trecută.

AICI vedeţi poziţionarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de dublu la 30 aprilie 2012.

La simplu, cel mai bine clasat jucător român este Adrian Ungur, care a picat două locuri, până pe 95. Victor Hănescu este al doilea, fiind clasat pe 104 – în cădere tot două poziţii, iar Marius Copil al treilea, pe 248 – în urcare 10 locuri.

AICI vedeţi poziţionarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de simplu la 30 aprilie 2012.

Mai jos puteţi vedea toată oferta de ghiduri turistice. După cum veţi vedea acoperă aproape toate ţările globului şi multe au reducere.

CITEȘTE ȘI:  Ion Ţiriac vrea să schimbe faţa tenisului: cere mingi mai mari, zgură albastră şi Hawk-Eye pe zgură

Leave a Reply

Top