SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Florin Mergea a urcat pe locul 205 în lume la dublu! Horia Tecău a ieşit din Top 10

Florin Mergea a urcat pe locul 205 în lume la dublu! Horia Tecău a ieşit din Top 10

Florin Mergea si Andrei Daescu continuă ascensiunea în clasamentul ATP

Florin Mergea continuă urcarea în clasamentul mondial de dublu. După ce a câştigat împreună cu Andrei Dăescu ultimele două turnee futures disputate în Canada, Florin a urcat 39 de poziţii în ierarhie şi ocupă acum locul 205.

AICI vedeţi ce locuri ocupă românii în clasamentul ATP de simplu

Cel mai bine clasat român rămâne, evident, Horia Tecău, pe care ieşirea prematură de la Miami l-a costat, ieşind din Top 10. El ocupă acum locul 12, dar pe zgură poate reveni fără probleme între cei mai buni 10 jucători de dublu ai lumii, o poziţie importantă deoarece asigură calificarea automată la Jocurile Olimpice. Lista participanţilor se va face publică ţinându-se cont de clasamentul mondial din prima luni de după Roland Garros. Acum, Horia este în SUA, pregătindu-se la Academia lui Gabriel Trifu.

Victor Hănescu e al treilea român din clasamentul mondial de dublu. El ocupă acum locul 208, ca şi în urmă cu două săptămâni. Andrei Dăescu, partenerul lui Florin Mergea atât înn circuitul ATP cât şi la echipa de Cupa Davis, a urcat 55 de locuri şi a intrat în premieră în Top 400 mondial! El ocupă acum locul 355!

AICI vedeţi poziţionarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de dublu.

Leave a Reply

Top