SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: John McEnroe este la Bucureşti şi s-a întâlnit cu Ilie Năstase

FOTOGALERIE: John McEnroe este la Bucureşti şi s-a întâlnit cu Ilie Năstase

Roviniete.ro

Ilie Nastase si John McEnroe la Bucureşti

Americanul John McEnroe, unul dintre cei mai mari jucători de tenis din istorie, a ajuns aseară la Bucureşti. La ora 19.00, azi, el va disputa un demonstrativ ce se anunţă de excepţie, în compania lui Ilie Năstase, Andrei Pavel şi Mansour Bahrami. Vedeţi în continuare câteva fotografii făcute azi, la Arenele BNR, chiar în momentele înn care McEnroe a ajuns la Arenele BNR.

Cei doi mari campioni, Ilie Nastase si John McEnroe, s-au intâlnit azi, la conferinţa de presă. Dacă ăJon McEnroe i-a multumit lui “Nasty” că l-a învăţat cum să se poarte pe teren 🙂 , Ilie a mărturisit că cel mai frumos meci cu americanul a fost la US Open în 1979. Atunci când arbitrul l-a eliminat mai întâi pe Ilie de pe teren, apoi l-a chemat înapoi, apoi l-a dat afară pe John McEnroe de pe teren şi apoi l-a rechemat. Până la urmă, John McEnroe a câştigat după vreo 5 ore şi, după miezul nopţii, cei doi s-au reîntâlnit la un bar de lângă arenă.
Dacă doriţi, încă mai puteţi ajunge la demonstrativ. Bilete mai sunt – vreo 400 – iar ca bonus, la 6 fără un sfert, veţi putea lua autograf de la McEnroe. Acesta se va afla la standul Enel din cadrul complexului.

OFERTA ZILEI – REDUCERI: Dacă sunteţi în Bucureşti, sau veţi ajunge în Bucureşti până la 9 mai, de AICI puteţi să vă luaţi un voucher pentru un meniu cu mici şi cartofi. Costă DOAR 1 leu dacă aveţi card Maestro sau 6 lei pentru celelalte tipuri.

OFERTA ZILEI – SĂNĂTATE:AICI puteţi găsi un coucher care vă oferă o reducere de 78% la ecografia abdominală completă. Plătiţi doar 35 de lei în loc de 160.

OFERTA ZILEI – TURISM: AICI găsiţi un voucher de reducere pentru petrecerea vacanţei de 1 Mai la un hotel de 5 stele la Sunny Beach.

OFERTA ZILEI – CADOU TRĂZNIT: AICI găsiţi un termos numai bun de oferit amatorilor de fotografie, căci este în formă de obiectiv foto.

OFERTA ZILEI – ALTEX, MEDIA GALAXY, EMAG:Aici gasiti cel mai vândut Monitor LCD BenQ 18.5 de pe Emag

Ilie Nastase i-a iesit in intampinare lui John McEnroe
John McEnroe, Ilie Nastase si Mansour Bahrami la Bucuresti
John McEnroe se indreapta spre conferinta de presa (foto: Doartenis)

Leave a Reply

Top