SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Rafael Nadal și Kei Nishikori au jucat tenis la Sagrada Familia

FOTOGALERIE: Rafael Nadal și Kei Nishikori au jucat tenis la Sagrada Familia

Rafael Nadal și Kei Nishikori au jucat tenis in fata la Sagrada Familia

Rafael Nadal și Kei Nishikori au avut o zi specială azi. Ei au fost invitați de organizatorii turneului de la Barcelona să joace tenis pe un teren organizat în fața celebrei Sagrada Familia. Vedeți în continuare ce a ieșit. Din poze presupun că s-au distrat foarte bine.

PONTUL ZILEI – REDUCERI VULPING SAU TEAMDEALS: De AICI vă puteți lua un cooler cu trei ventilatoare cu doar 25 de lei. Economia e de 58 la suta.

PONTUL ZILEI – TURISM: Dacă doriți să evdați din cotidian, puteți pleca într-un City Break. AICI aveți câteva oferte foarte bune de la Vola, oferte care cuprind și avionul și cazarea în diferite țări europene.

PONTUL ZILEI – SANATATE: Platiti AICI 28 de lei si beneficiati de un pachet medical ORL complet, reducerea fiind de 77 %.

PONTUL ZILEI – EMAG: Daca doriti o imprimanta, aceasta Multifunctional HP Deskjet 2054A eAll-in-one, A4 are o reducere de 19% si costa 161 de lei

PONTUL ZILEI – CADOU TRĂZNIT: AICI găsiți un stick de memorie USB în forma unui ursuleț de pluș la doar 28,80 lei. Reducerea e de 32 de lei.

Rafael Nadal și Kei Nishikori
Rafael Nadal și Kei Nishikori au jucat tenis in fata la Sagrada Familia
Rafael Nadal
Rafael Nadal și Kei Nishikori au jucat tenis in fata la Sagrada Familia

Leave a Reply

Top