SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Marius Copil, primul român calificat în optimi la BRD Nastase Țiriac Trophy

Marius Copil, primul român calificat în optimi la BRD Nastase Țiriac Trophy

Nooncopenhagen.ro

Marius Copil

Marius Copil s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la București, BRD Năstase Țiriac Trophy. El l-a învins cu scorul de 6-3, 6-2 pe germanul Kamke și va juca în turul următor împotriva polonezului Kubot, cel care l-a eliminat pe Gabi Moraru. Copil e singurul român calificat deocamdată în optimile turneului.

“M-am simțit bine pentru că am început să dezvolt în ultimele două luni un nou stil de joc. Sunt mult mai agresiv și ajung mai repede la fileu… Eu ador să joc în țară. Vreau să dau tot ce pot.”, a declarat el la finalul meciului.

Tot azi, Victor Crivoi a fost eliminat în primul tur al competiției de estonianul Zopp, care s-a impus cu 6-3, 6-3. ”Mă așteptam să fie un meci greu. Am fost conectat la meci, dar la acest turneu nu am fost în apele mele”, a declarat Crivoi după meci.

PONTUL ZILEI, TURISM: AICI puteţi achiziţiona un sejur de 7 nopţi cu all inclusive la 4 stele în Sunny Beach cu 129 de euro

PONTUL ZILEI, REDUCERI: Dacă sunteţi din Cluj, de AICI puteţi lua două pizza cu doar 8 lei!

PONTUL ZILEI, EMAG, ALTEX:Acum la Emag, acest telefon mobil Samsung S6102 Galaxy Y Duos Dual Sim Black are o reducere de 50 de lei. Livrarea e gratuita

PONTUL ZILEI, SĂNĂTATE: Dacă sunteţi în Bucureşti, AICI găsiţi un voucher prin care vă puteţi face un control ORL complet cu doar 28 de lei.

PONTUL ZILEI, CADOU TRĂZNIT: AICI găsiţi un stick de memorie USB în formă de Mini Cooper care costa doar 28,80 lei. Preţul e redus cu 32 de lei.

Leave a Reply

Top