SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > POZA ZILEI, 18 aprilie 2012: Mike Bryan a fost adormit de nepoţica lui, Micaela

POZA ZILEI, 18 aprilie 2012: Mike Bryan a fost adormit de nepoţica lui, Micaela

Mike Bryan si nepotica lui, Micaela, fac concurs de somn

Cea mai dulce imagine a săptămânii vine din Monte Carlo, din apartamentul fraţilor Bryan. Mike Bryan, jumătatea necăsătorită a gemenilor care domină proba de dublu cu o autoritate nemaiîntâlnită, a fost învins de nepoţica lui în vârstă de aproape 4 luni, Micaela. Fiica lui Bob, care merge alături de părinţii săi la toate turneele, indiferent de locul în care acestrea se dispută, l-a adormit pe Mike cu o uşurinţă de care doar copiii sunt în stare.

Evident, a adormit şi ea, că era păcat să piardă locul.

Daca aveti copil mic si pentru ca vine caldura, e bine sa stiti ca exista astfel de umbrele de soare pentru carucior. Pare o chestie foarte practica

Dacă aveţi un copil puţin mai mare şi vreţi să începeţi să-i cumpăraţi cărţi de poveşti, aici găsiţi o ofertă foarte bună: Poveştile Fraţilor Grimm, însoţite de un CD audio cu câteva dintre cele mai îndrăgite poveşti.

Dacă aveţi o fetiţă care deja vorbeşte şi vreţi să-i cumpăraţi un webcam extrem de caraghios, aici aveţi o idee de cadou.

Mai jos aveţi o ofertă foarte variată de produse pentru copii

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close