SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 25 aprilie 2012: John McEnroe a avut un adversar inedit: micuţa Silvia

POZA ZILEI, 25 aprilie 2012: John McEnroe a avut un adversar inedit: micuţa Silvia

John McEnroe a ţinut să bată palma cu micuţa Silvia

John McEnroe, Ilie Năstase, Andrei Pavel şi Mansour Bahrami au făcut spectacol aseară, la demonstrativul de la Bucureşti. Revelaţia serii a fost o fetiţă micuţă, pe nume Silvia, care nu s-a sfiit să câştige câteva puncte în faţa americanului. Ea era copil de mingi şi a ajuns să joace după ce Ilie Năstase a făcut schimb de locuri cu ea. La final, a primit recompensa cea mai importantă: a fost felicitată de John  McEnroe, un campion care a văzut multe la viaţa lui.

PONTUL ZILEI – REDUCERI VULPING SAU TEAMDEALS: De AICI vă puteți lua un cooler cu trei ventilatoare cu doar 25 de lei. Economia e de 58 la suta.

PONTUL ZILEI – TURISM: Dacă doriți să evdați din cotidian, puteți pleca într-un City Break. AICI aveți câteva oferte foarte bune de la Vola, oferte care cuprind și avionul și cazarea în diferite țări europene.

PONTUL ZILEI – SANATATE: Platiti AICI 28 de lei si beneficiati de un pachet medical ORL complet, reducerea fiind de 77 %.

PONTUL ZILEI – EMAG: Daca doriti o imprimanta, aceasta Multifunctional HP Deskjet 2054A eAll-in-one, A4 are o reducere de 19% si costa 161 de lei

PONTUL ZILEI – CADOU TRĂZNIT: AICI găsiți un stick de memorie USB în forma unui ursuleț de pluș la doar 28,80 lei. Reducerea e de 32 de lei.

Fashion Days

Leave a Reply

Top