SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 27 aprilie 2012: Horia Tecău şi Robert Lindstedt atacă azi finala la Bucureşti

POZA ZILEI, 27 aprilie 2012: Horia Tecău şi Robert Lindstedt atacă azi finala la Bucureşti

Horia Tecău şi Robert Lindstedt, la Bucuresti

Horia Tecău şi Robert Lindstedt vor juca astăzi, în jurul orei 16.00, pentru calificarea în premieră în finala turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy. După ce, ieri, au trecut cu scorul de 6-3, 6-2 de Mertinak/ Sa, Horia şi Robert vor juca astăzi împotriva australienilor Hanley şi Kerr.

SUPER-OFERTA: In perioada 27-30 aprilie, Emag are reducere de 50% pentru toate CD-urile cu muzica! Aici vedeti doar un exemplu, pe site-ul lor le vedeti pe toate.

Astăzi e ultima zi în care intrarea pentru copii, elevi (nu ştiu care e diferenţa, dar aşa suna comunicatul oficial) studenţi şi pensionari este liberă. Înaintea meciului lui Tecău se dispută, tot pe Arena Centrală, de la ora 14.00, meciul principalului favorit, Gilles Simon, contra polonezului Lukasz Kubot.

POATE VĂ AJUTĂ ACEST PONT PENTRU WEEK-END: Pentru că vremea se anunţă superbă în Bucureşti în acest sfârşit de săptămână, e bine să profitaţi la maximum. AICI găsiţi un voucher prin care, cu 7 lei vă rezervaţi două ore de fotbal-tenis pe un teren artificial din Capitală. Reducerea e de 60%.

One thought on “POZA ZILEI, 27 aprilie 2012: Horia Tecău şi Robert Lindstedt atacă azi finala la Bucureşti

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close