SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Roger Federer: Nu se ştie dacă aceasta e ultima mea Olimpiadă

Roger Federer: Nu se ştie dacă aceasta e ultima mea Olimpiadă

Roger Federer cu Lacul Zurich in fundal

Roger Federer a acordat ieri un interviu câtorva ziarişti aleşi pe sprânceană. Întâlnirea a avut loc în Elveţia, la un hotel din Feusisberg, cu Lacul Zurich în fundal. Iată câteva din cele mai importante declaraţii ale elveţianului.

Despre Wimbledon şi Jocurile Olimpice: “Wimbledon este un turneu special. Anul acesta, la câteva săptămâni după turneu, vom avea prilejul să jucăm din nou la Wimbledon pentru medalii şi este o şansă incredibilă pentru generaţia noastră.Între turneul de la Wimbledon şi Jocurile Olimpice disputate la Wimbledon nu am nici o preferinţă. Amândouă sunt la fel de importante pentru mine. E posibil ca unii oameni să creadă că ar însemna mult mai mult pentru Elveţia dacă aş câştiga la Jocurile Olimpice. Dar eu nu cred că este aşa. Este foarte plăcut că pot merge acolo alături de această generaţie fantastică, cu Nadal, Djokovic şi Murray. Suntem toţi exptrem de concentraţi şi încercăm să dăm tot ce e mai bun din noi pentru a face o reclamă cât mai bună tenisului”.

POATE VĂ AJUTĂ ACEST PONT PENTRU WEEK-END: Pentru că vremea se anunţă superbă în Bucureşti în acest sfârşit de săptămână, e bine să profitaţi la maximum. AICI găsiţi un voucher prin care, cu 7 lei vă rezervaţi două ore de fotbal-tenis pe un teren artificial din Capitală. Reducerea e de 60%.

Despre ultima şansă la titlul olimpic: “Încă nu m-am gândit la asta, pentru că pentru mine nu este ceva chiar imposibil să joc din nou la Jocurile Olimpice din 2016, de la Rio. Presiunea Jocurilor Olimpice este, în esenţă, aceeaşi ca la orice turneu. Singura diferenţă e că aştepţi pentru o înfrângere 4 ani”.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Roger Federer a fost vizitat la Roland Garros de actorul Bradley Cooper

SUPER-OFERTA: In perioada 27-30 aprilie, Emag are reducere de 50% pentru toate CD-urile cu muzica! Aici vedeti doar un exemplu, pe site-ul lor le vedeti pe toate.

Despre rivalitatea Nadal-Djokovic: “Este extraordinar de interesant să vedem cum va trece Novak peste înfrângere acum. În 2011, Novak a jucat perfect în Madrid şi în Roma. Chiar şi el ştie cât de greu este să repeţi acest lucru. Pentru Rafa, victoria de la Monte Carlo ar putea reprezenta momentul în care a întors situaţia în favoarea lui pentur un timp lung. Partea bună cu această rivalitate e că toţi vorbiţi mai puţin de mine. Aşa că am timp destul să merg în vacanţă”.

OFERTĂ: Dacă sunteţi pasionată de modă, e bine să ştiţi că doar azi mai puteţi beneficia de reducere de 5o% la pantofi. Condiţia este să cumpăraţi voucher-ul de 8 lei, pe care îl puteţi achiziţiona AICI.

Despre rolul de tată şi viitorii copii: “Când ai copii trebuie să te gândeşti de două ori înainte de a lua decizii. Acum, de exemplu, noi trebuie să ne decidem la ce şcoală le vom da pe Myla şi pe Charlene. Dar lucrurile trebuie decise încet. Este foarte plăcut pentru mine ca zilnic să le învăţ câte ceva, să le educ, să le învăţ noi reguli de comportament în societate şi în viaţă. Pentru moment nu ne gândim să ne extindem familia, pentru că suntem şi aşa destul de aglomeraţi. Oricum,  este un subiect pe care putem să-l abordăm oricînd în viitor”.

2 thoughts on “Roger Federer: Nu se ştie dacă aceasta e ultima mea Olimpiadă

  1. ce scriu acum este pentru tine – cel care administrezi acest site:iti multumesc ca in perioada asta de o luna, si continua inca , pana pe 07.05, m-ai tinut la curent cu ce se mai ocupa baiatul asta, pentru ca simteam ca o iau din loc.
    iar in ceea ce il priveste pe roger, zice si el asa, dar iti spun eu ca daca va avea un an dezamagitor la wimbledon si olimpiada nu-l mai vedem mult in circuit.Pentru perioada asta a tras atat tot timpul asta, e greu sa ti-l imaginezi la 36 de ani la Rio de Janeiro, desi agassi cam atat avea cand ss-a retras
    O zi buna

Leave a Reply

Top