SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Agnieszka Radwanska şi-a concediat unul din antrenori!

Agnieszka Radwanska şi-a concediat unul din antrenori!

Agnieszka Radwanska a rămas să lucreze cu Tomasz Wiktorowski

Agnieszka Radwanska, una dintre cele mai în formă jucătoare din circuitul feminin de tenis, a făcut, azi, o mutare şoc: şi-a concediat antrenorul, pe croatul Borna Vikic! Gestul său este şocant deoarece vine la doar 4 zile după ce a câştigat cel mai important titlu al carierei, cel de la Miami, şi vine după un început de sezon de excepţie, în care a pierdut doar în faţa liderului mondial, Victoria Azarenka.

Mai mult, Agnieszka Radwanska este, alături de Azarenka, singura jucătoare dinâcircuit care a câşttigat 26 de partide în acest an. Niciuna dintre celelalte tenismene nu a obţinut mai mult de 20 de victorii în 2012!

Agnieszka Radwanska a spus că Borna Vikic, care se ocupa de pregătirea ei şi a surorii ei, Urszula, a avut, din ianuarie, o perioadă de probă, “pe care nu a trecut-o!” Deocamdată nu se ştie cine îi va lua locul croatului.

AICI puteţi citi ştirea aşa cum a fost publicată de Sports Illustrated

Tot cei de la Sports Illustrated au revenit acum cu o corecţie: Ei spun că Bikic eera doar al treilea antrenor al grupului de antrenori care se ocupa de cele doua. Agnieszka va continua să lucreze cu Tomasz Wiktorowski, şeful grupului de antrenori, dacă se poate spune aşa, al echipei surorilor.

CITEȘTE ȘI:  ŞTIRILE ZILEI, 9 decembrie 2013: John McEnroe vrea ca proba de dublu să fie desfiinţată

One thought on “Agnieszka Radwanska şi-a concediat unul din antrenori!

  1. Nu nu , gresesti! Borna Vikic e celalalt antrenor al ei .. Cel cu care a castigat la Miami si cu care este in poza se numeste Tomasz Wiktorowski , antrenorul de la fed cup 😀

Leave a Reply

Top