SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Victor Hănescu a picat din Top 100. Adrian Ungur e cel mai bine clasat român

Victor Hănescu a picat din Top 100. Adrian Ungur e cel mai bine clasat român

Victor Hanescu

Victor Hănescu a ieşit din Top 100 ATP după 4 ani şi jumătate! El a căzut 12 locuri şi ocupă acum poziţia 105 în clasamentul mondial. Este pentru prima dată din 24 septembrie 2007 când Victor iese dintre cei mai buni 100 de jucători ai lumii. El va încerca să adune la Casablanca punctele necesare revenirii de luni între cei mai buni din lume.

În aceste condiţii, cel mai bine clasat jucător român este Adrian Ungur, care a urcat 4 locuri şi ocupă acum cea mai bună poziţie din carieră – 94. El va evolua în această săptămână la primul său turneu ATP din 2012, fiind direct acceptat pe tablou la Houston.

Victor Crivoi şi Marius Copil au căzut câte un loc şi ocupă acum locurile 251, respectiv 252 în clasamentul mondial.

AICI vedeţi poziţionarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de simplu la 9 aprilie 2012.

În clasamentul mondial de dublu, Horia Tecău se menţine pe locul 12. El s-a pregătit în ultima perioadă în SUA, la Academia lui Gabi Trifu şi speră ca sezonul de zgură să-i aducă liniştea clasării în Top 10 mondial şi, implicit, a participării directe la Jocurile Olimpice. Al doilea român din clasamentul mondial de dublu este Florin Mergea, care a mai urcat o poziţie şi ocupă acum locul 204 în lume. Victor Hănescu staţionează pe 208.

Victor Anagnastopol este pe 305 iar Andrei Dăescu, partenerul lui Mergea, ocupă poziţia 357.

AICI vedeţi poziţionarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de dublu la 9 aprilie 2012.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close