SUNTETI AICI
ACASA > Video > VIDEO: Cele mai frumoase puncte ale zilei de ieri de la BRD Nastase Tiriac Trophy

VIDEO: Cele mai frumoase puncte ale zilei de ieri de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Gabriel Moraru a fost invins de Kubot

Prima zi de meciuri de pe tabloul principal de la Bucureşti a adus şi primele puncte demne de a fi incluse în Faza Zilei. Vedeţi în continuare un grupaj de patru puncte din meciurile Moraru – Kubot şi Dimitrov – Malisse.

OFERTA ZILEI – TURISM: AICI găsiţi o ofertă foarte intersantă de 8 zile cu demipensiune la Nisipurile de Aur pentru orice perioadă din vară. Mai mult, sejurul poate fi plătit în rate.

OFERTA ZILEI – REDUCERI:Dacă sunteţi în Bucureşti şi aveţi maşina murdară (la ce e în oraşul ăsta curată e imposibil să fie), AICI găsiţi un voucher de reducere cu 75 %. Practic, cu 11 lei beneficiaţi cu acest voucher – până la 26 aprilie – de spălat interior şi exterior, degresare şi curăţare portbagaj.

OFERTA ZILEI – EMAG, ALTEX: AICI găsiţi cel mai vândut aspirator de la Altex. Este redus cu 30 % (costă 195.30 lei) şi livrarea este gratuită.

OFERTA ZILEI – SĂNĂTATE: Dacă sunteţi în Bucureşti, AICI găsiţi un voucher care vă oferă o reducere de 78 la sută la ecografia abdominală completă. Cu acest voucher costă doar 35 de lei în loc de 160.

OFERTA ZILEI – CADOU TRĂZNIT: De AICI puteţi cumpăra, cu 34 de lei,o ramă foto digitală tip breloc

Leave a Reply

Top