SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros > AUDIO: Rafael Nadal, trezit din somn de un fals frizer

AUDIO: Rafael Nadal, trezit din somn de un fals frizer


Rafael Nadal are o freză inconfundabilă

MeliMeloParis.ro

Un post de radio din Franța a pus la cale o farsă spaniolului Rafael Nadal. În cadrul unei emisiuni de dimineața, realizatorii matinalului l-au sunat în cameră pe Rafa. Se întâmpla marți, ziua în care sextuplul campion urma să debuteze la turneul parizian. Ei s-au dat drept frizeri care doresc să îl spele pe cap înaintea meciului. Evident, l-au trezit din somn pe Rafa, care a fost amabil ca de obicei.

Ascultați mai jos înregistrarea momentului cu care eu nu sunt de acord, pentru că nu mi se pare corect nici să își bați joc de oameni nici să trezești sportivii cu noaptea în cap în ziua meciului pentru tâmpenii.

2 thoughts on “AUDIO: Rafael Nadal, trezit din somn de un fals frizer

  1. dupa toate glumele alea de prost gust cu dopajul lui nadal acum mai fac si idiotenia asta de farsa!
    cred ca francezii astia ori nu-l au deloc la inima, ori habar n-au sa faca glume
    eu, in locul lui, cred ca le dadeam doua suturi in fund sa plece de unde au venit!

    1. Da, si mie mi s-a parut deplasata. Nu ii faci asa ceva dimineata unui sportiv. Ca ii strici toata ziua pentru ca l-ai trezit din somn. Oricum, reactia lui a fost super–eleganta. Imagineaza-ti daca il trezeau pe Ilie Nastase asa… Numai beep-uri se auzeau.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close