SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Irina Begu, cel mai bun loc al carierei în clasamentul mondial de dublu: 36

Irina Begu, cel mai bun loc al carierei în clasamentul mondial de dublu: 36


Irina Begu la Acapulco


Semifinala jucată la Budapesta i-a adus Irinei Begu ocuparea celei mai bune poziţii din carieră în clsamentul mondial al specialităţii. Ea se află acum pe locul 36 în lume, în urcare 2 locuri faţă de săptămâna precedentă.

Monica Niculescu este cea mai bine clasată jucătoare româncă în clasamentul mondail de dublu. Ea ocupă locul 28, în urcare 3 poziţii. În Top 100 se mai găsesc Alexandra Dulgheru, care staţionează pe 78, şi Sorana Cîrstea, care a căzut două locuri, până pe 88.


La simplu, tot Monica Niculescu este cea mai bine clasată jucătoare. Ea ocupă locul 34 – în cădere 4 poziţii. Ea este urmată de Sorana Cîrstea (care a căzut 6 locuri, până pe 46), Simona Halep (staţionează pe 47), Irina Begu (a urcat un loc, pe 55), Alexandra Cadanţu (în cădere 2 locuri, până pe 76), Edina Gallovits Hall (e pe 85, în urcare două locuri) şi Alexandra Dulgheru, care a căzut pe locul 90.

Între locurile 100 şi 200 avem două jucătoare. Mihaela Buzărnescu a urcat un loc, până pe 145, iar Mădălina Gojnea a urcat 6 locuri, până pe 200.


CITEȘTE ȘI:  Mihaela Buzărnescu este ÎN FINALĂ la Biarritz și de luni va intra în premieră în Top 115

Leave a Reply

Top