SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > Nadal și Djokovic lansează ofensiva asupra zgurei albastre: Dacă nu schimbați suprafața, nu mai jucăm la Madrid

Nadal și Djokovic lansează ofensiva asupra zgurei albastre: Dacă nu schimbați suprafața, nu mai jucăm la Madrid


Novak Djokovic


Novak Djokovic și Rafael Nadal au anunțat ieri, la conferințele de presă ce au urmat meciurilor din optimile de finală de la Madrid, că dacă anul viitor suprafața nu va fi schimbată la loc, revenindu-se la zgura roșie, nu vor mai juca la turneul organizat în capitala Spaniei.


”Cu tot regretul, vă spun că dacă și la anul se va juca tot pe această suprafață, acest turneu nu va mai figura în calendarul meu”, a declarat Nadal la finalul înfrângerii cu Verdasco, din optimile de finală. El a și explicat de ce nu îi place această suprafață: ”Pentru mine este foarte important să mă pot mișca pe teren. Iar pe această suprafață nu pot face asta, iar eu nu pot lovi mingea bine”, a declarat Nadal.

Și Djokovic a fost categoric în această privință. ”Ne-au spus că suprafața își păstrează toate caracteristicile, nu-au arătat și documente care susțineau această teorie. Dar nu este așa. Zgura asta e foarte alunecoasă. Este o experiență nouă și, la felul în care decurg lucrurile anul acesta, sper că este ultima. Pentru mine sigur e ultima”, a declarat liderul clasamentului mondial, care l-a învins în optimi cu 7-6, 6-4 pe Stanislas Wawrinka.


One thought on “Nadal și Djokovic lansează ofensiva asupra zgurei albastre: Dacă nu schimbați suprafața, nu mai jucăm la Madrid

Leave a Reply

Top