SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 20 mai 2012: Novak Djokovic şi explozia de bucurie după victoria cu Federer

POZA ZILEI, 20 mai 2012: Novak Djokovic şi explozia de bucurie după victoria cu Federer


Novak Djokovic


Pentru Novak Djokovic finalul meciului cu Roger Federer de la Roma a fost o adevărată descătuşare. Învingător cu 6-2, 7-6, sârbul a explodat de bucurie după ultima minge, aşa cum puteţi vedea în imaginea de mai sus.

Groupon - VIP

Nu uitaţi de OFERTA SPECIALĂ: Dacă sunteţi în Bucureşti şi vreţi să jucaţi tenis, de AICI puteţi lua un voucher prin care plătiţi doar 15 lei pe oră.

Azi, el va disputa finala turneului italian cu Rafael Nadal, care a trecut fără emoţii de David Ferrer cu 7-6, 6-0. Anul trecut, pe aceeaşi suprafaţă şi în aceeaşi fază, s-a impus Djokovic. Ce va fi diseară, de la ora 17.00?

Dacă doriţi să aflaţi amănunte despre rivalitatea dintre Djokovic şi Nadal AICI puteţi citi materialul direct de la sursă, pe site-ul ATP.

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 16 iulie 2011: Horia Tecău şi Robert Lindstedt, spre a cincea finală a anului

One thought on “POZA ZILEI, 20 mai 2012: Novak Djokovic şi explozia de bucurie după victoria cu Federer

  1. lasand la o parte amaraciunea mea ca a pierdut iar cu djokovic – la care oricum ma asteptam – deci lasand asta la o parte vreau sa iti spun ca din punctul meu de vedere asta nu e bucurie.
    am mai vazut reactia asta a lui la finalul unor meciuri si eu as numi-o incrancenare, eliberare de frustrari, satisfactia de a arata ce tare e el, un fel de :”ati vazut, tot eu sunt mai bun, v-am aratat eu ca degeaba tineti atatia cu roger, nadal, etc tot eu inving”, ceva de genul ” ma doare undeva ca astia au atatia fani pe facebook si eu sunt la ani lumina in urma lor, tot eu sunt mai tare”
    asta nu e bucurie, bucurie este cand te lasi in voia jocului, lovesti lipsit de frustrari, cu mana lejera, cu chipul destins, nu incruntat, nu icnind din toti rarunchii, ma rog, e discutie lunga, mie reactia lui imi spune orice altceva dar nu bucurie
    parerea mea

Leave a Reply

Top