SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep a eliminat-o pe Jelena Jankovic în primul tur la Bruxelles!

Simona Halep a eliminat-o pe Jelena Jankovic în primul tur la Bruxelles!


Simona Halep

Groupon - VIP

Simona Halep a obţinut o victorie mare la Bruxelles (637.000 de euro). În primul tur, ea a învins-o cu scorul de 6-2, 3-6, 7-6 (3) pe sârboaica Jelena Jankovic, cap de serie numărul 6. Aceasta traieşte un adevărat coşmar românesc. Sârboaica a fost elimintă săptămâna trecută în primul tur al turneului de la Roma de Sorana Cîrstea.
Următoarea adversară a Simonei Halep ar putea fi Monica Niculescu, cea care mâine va juca în primul tur contra indiencei Sania Mirza, o jucătoare venită din calificări.

3 thoughts on “Simona Halep a eliminat-o pe Jelena Jankovic în primul tur la Bruxelles!

  1. “A fost un meci foarte dificil de astăzi”, a spus Halep ulterior. “Ea a avut 5-3 în setul al treilea şi punctele de meci, şi am fost obtinerea un pic nervos, dar am făcut bine şi a reuşit să câştige am să spun că a fost una dintre cele mai bune meciuri din viaţa mea.”.

    Bravo Simona !
    – traducere din wta

    1. O victorie mare obtinuta de Simona Halep, intr-adevar. Ma bucur mult pentru ea, este o fata extrem, extrem de muncitoare. Se pare ca are si forta psihica necesara sa revina in joc atunci cand totul pare pierdut, iar asta nu poate decat sa ne bucure.

Leave a Reply

Top