SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 27 iunie 2012: Tenis şi nori, combinaţia perfectă pentru Wimbledon

POZA ZILEI, 27 iunie 2012: Tenis şi nori, combinaţia perfectă pentru Wimbledon


Meciurile de tenis disputate sub cerul incarcat de nori, o constanta la Wimbledon

Turneul de la Wimbledon a fost perturbat pentru o jumătate de oră de ploaie, dar multe meciuri s-au disputat în peisajul pe care îl vedeţi mai sus. Tenisul sub cerul încărcat reprezintă combinaţia cea mai des întâlnită la Londra în această perioadă. Să sperăm doar că turneul nu va fi perturbat prea tare de precipitaţii.

3 thoughts on “POZA ZILEI, 27 iunie 2012: Tenis şi nori, combinaţia perfectă pentru Wimbledon

  1. daca e wimbledon e ploaie, ceata etc
    bine ca de data asta roger e pe central, imi pare rau ca nu il vad ca sunt la munca, dar dc e baiat destept si bate il vad diseara in reluare.
    am o mare nelamurire si poate ma ajuti tu sau altcineva care stie:
    stii de undeva sigur, oficial, ca roger va purta drapelul elvetiei? pt ca eu peste tot am gasit doar ca si-ar dori el ft mult, dar ca inca nu i s-a propus!si pe site-ul lui am cautat si nici macar nu aminteste de asta!

    1. Nu, elveetienii inca nu au anuntat oficial. Dar cred ca nu vor face vreo mare nedreptate sa dea altcuiva aceasta onoare. Nici nu stiu ce sportivi mai au elvetienii, dar sunt sigur ca niciunul nu are nici pe jumatate importanta pe care o are Federer in sportul mondial

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close