SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Andrei Pavel > Tamira Paszek, eleva lui Andrei Pavel, a mai dat o lovitură: a eliminat-o pe Wozniacki!

Tamira Paszek, eleva lui Andrei Pavel, a mai dat o lovitură: a eliminat-o pe Wozniacki!


Tamira Paszek

Andrei Pavel a mai dat o lovitură în cariera de antrenor! Eleva lui, austriaca Tamira Paszek, a reuşit una din marile surprize ale primului tur la Wimbledon, învingând-o pe fostul lider mondial, Caroline Wozniacki! Paszek, care a cucerit sâmbătă titlul la Eastbourne, a învins-o pe daneză cu scorul de 5-7, 7-6, 6-4.

Paszek a pus astfel capăt unei serii de 18 victorii consecutive in primul tur al turneelor de Grand Slam, serie reusita de daneză până acum şi care era cea mai lungă între jucătoarele active din WTA.

6 thoughts on “Tamira Paszek, eleva lui Andrei Pavel, a mai dat o lovitură: a eliminat-o pe Wozniacki!

  1. deci cred ca atunci cand andrei a luat-o pe fata asta sa o antreneze a ales-o dupa chipul si asemanarea lui! zici ca e sor-sa ca atitudine! mi-a adus aminte de el cum lupta pana la ultima minge! si acum si in finala de sambata!nu ma bucura atat faptul ca a eliminat-o pe wozniaki -care personal nu mi-a placut niciodata, nici nu stiu ce a cautat pe locul 1 atata timp-, cat mai ales felul in care a facut-o.
    si ma bucur mult de tot pt andrei, l-am iubit pe baiatul asta, si chiar merita o continuare frumoasa si ca antrenor.

    1. Da, si eu sper sa ajunga un antrenor chiar mai mare decat a fost ca jucator. Am vazut ca se intelege si cu tatal ei, – erau amandoi in loja, s-au imbratisat dupa meci – si daca vor reusi sa treaca si peste perioadele mai slabe – care vor aparea, inevitabil, atunci cred ca va reusi sa o aduca in Top 20

      1. sunt suparata cu semifinala, eu tineam cu portugalia, pt cristiano, macar la europene sa fi avut partea lui de glorie, daca in campionat da mereu peste messi, dar nu a fost sa fie, si mai rau e ca, saracul, nici macar nu a apucat sa traga, m-am ofticat rau de tot!

Leave a Reply

Top