SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Victorii românești în turneele ITF din această săptămână

Victorii românești în turneele ITF din această săptămână


Raluca Olaru

Patru jucătoare din România au ajuns în sferturile de finală ale unor importante turnee ITF disputate în această săptămână. La Craiova s-au calificat în antepenultima fază Cristina Dinu, Andreea Mitu și Raluca Olaru, iar la Nottingham – Mihaela Buzărnescu. Ambele turnee au premii de 50.000 de dolari.

La Craiova, Cristina Dinu a învins-o în optimi, cu 6-3, 6-0 pe slovaca Lienka Wienerova. Andreea Mitu a trecut cu scorul de 2-6, 6-0, 6-3 pe slovaca Zuzana Luknarova. Raluca Olaru a câștigat cu 7-6, 6-1 confruntarea cu prietena ei, Elena Bogdan, cap de serie numărul 4. La dublu, perechea Laura Andrei/ Diana Marcu s-a oprit în semifinale.

La Nottingham, Mihaela Buzărnescu a ajuns în sferturi după o victorie cu 6-3, 6-1 în fața britanicei Jade Windley. În meciul pentru calificarea în semifinale, Mihaela va juca împotriva favoritei 2, Karolina Pliskova, din Cehia. Mădălina Gojnea a pierdut greu, în optimile de finală, împotriva principalei favorite, belarusa Iakimova, de care a fost învinsă cu 7-6, 6-4.

Leave a Reply

Top