SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Victorii româneşti la Nottingham şi Kosice

Victorii româneşti la Nottingham şi Kosice

Mihaela Buzarnescu


Mihaela Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu şi Victor Crivoi sunt românii care au reuşit ieri să câştige în turneele challenger disputate în Europa. Mihaela Buzărnescu a învins-o cu scorul de 7-6, 6-4 pe japoneza Sema în primul tur la Nottingham (50.000 de dolari). Crivoi a dispus cu scorul de 6-2, 6-4 de austriacul Haider-Maurer la Kosice (30.000 de euro).

În turneele WTA şi ATP lucrurile nu au stat ieri chiar atât de bine. La Birmingham, Sorana Cîrstea şi Alexandra Cadanţu au fost învinse în primul tur de Melanie Uudin (3-6, 6-3, 6-2), respectiv Irina Falconi (6-2, 6-0).

La Bad Gastein, Edina Gallovits a fost eliminată de Alize Cornet cu 7-5, 7-5. Meciul dintre Irina Begu şi nemţoaica Woerle s-a întrerupt din cauza întunericului la scorul de 4-4.

La Queens, Victor Hănescu şi Adrian Ungur au părăsit întrecerea încă din primul tur, fiind învinşi de Lukas Rosol (6-4, 7-6), respectiv de Xavier Malisse (6-4, 6-4).

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close