SUNTETI AICI
ACASA > Video > VIDEO: David Nalbandian a fost descalificat în finala de la Queens pentru acest gest!

VIDEO: David Nalbandian a fost descalificat în finala de la Queens pentru acest gest!


Nalbandian a rupt cutia arbitrului de linie

Scene uluitoare în finala de la Queens, acolo unde argentinianul David Nalbandian a fost descalificat în timpul meciului cu croatul marin Cilic pentru că a rănit din greşeală un arbitru de linie! Totul s-a întâmplat la scorul de 7-6, 3-3 în favoarea sud-americanului! De nervi că a ratat o minge care l-a adus pe adversarul său în avatnaj în setul scund, Nalbandian a dat cu piciorul în cutia de la picioarele arbitrului de linie, iar acesta a fost lovit de lemnul rupt.

Sud-americanul a fost descalificat imediat şi e de aşteptat să primească o suspendare din partea ATP.

Vedeţi mai jos toată scena petrecută în urmă cu câteva minute.

6 thoughts on “VIDEO: David Nalbandian a fost descalificat în finala de la Queens pentru acest gest!

  1. pacat de experienta lui, de anii pe care ii are, de turneul pe care il facuse (mi l-a mai batut si pe dimitrov!) si de meciul bun pe care il jucase pana atunci!nervii nu sunt o scuza, ce se intampla daca nadal anul trecut la turneul campionilor cand l-a batut roger 6-3, 6-0 se enerva si lovea pe cineva, nu stiu copil de mingi, arbitru, spectator!pe roger nu-l dau exemplu pt ca el e din alt aluat, dar in general…..
    am vazut faza, mi s-a parut la fel de urat ca atunci cand berdich nu a dat mana cu almagro, sau safin cu arbitrul intr-un meci cu cativa ani in urma, sau cand serena a amenintat-o pe acea arbitra la us open
    urat, ft urat

    1. da, foarte urat si e prrobabil sa fie suspendat pentru asta. Nu m-as supara, cred ca merita sa fie putin pe tusa, sa se calmeze.. Bine ca nu a aruncat racheta in truibune sa sparga capul cuiva, sau bine ca nu i-a crapat capul arbitrului…

Leave a Reply

Top