SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Doi români joacă în prima zi a Olimpiadei: Sorana Cîrstea și Adrian Ungur

Doi români joacă în prima zi a Olimpiadei: Sorana Cîrstea și Adrian Ungur


Sorana Cirstea

După ce ieri a avut loc tragerea la sorți a tablourilor  de la Jocurile Olimpice, aseară târziu a fost publicat și programul zilei de sâmbătă, prima din concursul olimpic de tenis. Conform acestuia, doar doi români vor juca în ziua inaugurală.

AICI vedeți cu cine au căzut românii la Jocurile Olimpice.

La simplu feminin, Sorana Cîrstea o va întâlni pe italianca Flavia Pennetta în al doilea meci de pe terenul 11. Tot sâmbătă va intra în concurs și singurul reprezentant al României în proba masculină de simplu, Adrian Ungur. Acesta va juca în ultimul meci al zilei, pe terenul 16. Pe toate terenurile cu uexcepția Centralului și terenului nr. 1, meciurile încep la ora 13.30 (ora României). Pe celelalte două partidele încep la ora 14.00.

Deoarece joacă sâmbătă, Sorana Cîrstea va lipsi de la festivitatea de deschidere. Acum patru ani, ea a participat la ceremonia de la Beijing, iar a doua zi a avut meci cu Shahar Peer. A pierdut căci, așa cum a declarat ea, nu-și mai simțea picioarele. La ceremonia de deschidere sportivii stau ore bune în picioare așteptând să intre la defilare, dar și după aceea, așteptând să se termine totul. AICI vedeți ce a declarat în exclusivitate pentru Doartenis.ro Sever Dron, antrenorul echipei feminine, despre participarea fetelor la ceremonie.

În programul de sâmbătă, pe care îl puteți vedea AICI, mai figurează meciurile lui Roger Federer, Serenei Williams, Kim Clijsters sau Caroline Wozniacki.

CITEȘTE ȘI:  Exclusiv: 11 Români acceptați pe Tablourile de Simplu la Wimbledon ,principale și calificări. Halep, cap de afiș

Leave a Reply

Top