SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Novak Djokovic s-a fotografiat cu poloiștii români în Satul Olimpic

FOTO: Novak Djokovic s-a fotografiat cu poloiștii români în Satul Olimpic


Novak Djokovic alături de poloiștii români Dragos Stoenescu, Andrei Busila si Dimitri Goanta

Componenții singurului sport de echipă din România calificat la Jocurile Olimpice de la Londra, poloiștii, trăiesc la maximum clipele petrecute în satul olimpic. Băieții noștri, care ne-au făcut de atâtea ori mândri că suntem contemporani cu ei, sunt, în timpul liber, cei mai buni reporteri de teren pe care îi are România la Jocurile Olimpice. Practic, ei fotografiază tot ce prind și pozele le postează pe pagina de Facebook a Federației Române de Polo pe apă .

Ieri, de exemplu, câțiva dintre internaționalii români, Dragoș Stoenescu, Andrei Bușilă și Dimitri Goanță l-au prins în Sat pe Novak Djokovic – unul dintre marii jucători care au ales să stea alături de compatrioții lor în Satul Olimpic. Poza o vedeți mai sus. De asemenea, Andrei Bușilă, care este mare pasionat de tenis, l-a prins și pe Juan Martin del Potro, iar fotografia o vedeți mai jos.

O să închei nu înainte de a vă invita să vedeți adevăratele reportaje în imagini realizate la Jocurile Olimpice de poloiștii noștri pe pagina arătată mai sus și de ami exprima satisfacția că în sfrâșit există în sportul românesc câțiva sportivi care au înțeles rolul și importanța comunicării cu fanii prin rețelele sociale. Felicitări băieți și vă țin pumnii în meciurile infernale care vă așteaptă!

Juan Martin del Potro alaturi de Andrei Busila

2 thoughts on “FOTO: Novak Djokovic s-a fotografiat cu poloiștii români în Satul Olimpic

Leave a Reply

Top