SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Rafael Nadal se antrenează pentru Jocurile Olimpice

FOTO: Rafael Nadal se antrenează pentru Jocurile Olimpice


Rafael Nadal

Rafael Nadal a început pregătirile pentru Jocurile Olimpice.Lucrează în paralel cu antrenamentele de tenis şi la dezvoltarea condiţiei fizice. Vedeţi mai sus o fotografie cu Rafa în timpul acţiunii.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Fernando Verdasco la petrecerea Moet din Madrid

2 thoughts on “FOTO: Rafael Nadal se antrenează pentru Jocurile Olimpice

  1. am inteles ca olimpicii spanioli au un echipament de te doare capul! toti sunt nemultumiti, ca cica sunt ca la circ
    am si eu o intrebare: sponsorii nu se bat cap in cap la olimpiade?daca nadal este sponsorizat ca echipament de nike si sponsorul echipei olimpice este altcineva cum se procedeaza?

    1. cand e la echipa nationala, sau echipa olimpica, un jucator se conformeaza si se imbraca asa cum vor sponsorii nationalei sau lotului olimpic. Si firmele mari, gen Nike, Adidas sau mai stiu eu care, chiar si japonezii lui Nole pe care nu ii inghit eu deloc, sunt obligati sa accepte asta. Si mi se pare corect pe undeva. Mi se pare ca doar pantofii de concurs nu au voie sa le fie impusi, dar nu sunt sigur. Mie mi s-ar parea normal ca cine are contract de incaltaminte cu un sponsor sa joace si la Olimpiada sau pentru nationala incaltat in pantofii cu care e obisnuit, ca altfel apar alte probleme. E greu pentru un sportiv sa schimbe incaltarile.

Leave a Reply

Top