SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău și Robert Lindstedt au câștigat al treilea titlu consecutiv la Bastad!

Horia Tecău și Robert Lindstedt au câștigat al treilea titlu consecutiv la Bastad!


Horia Tecau si Robert Lindstedt cu trofeul cucerit la Bastad

Horia Tecău și Robert Lindstedt au câștigat pentru a treia oară consecutiv titlul de dublu la turneul de la Bastad. În finală, cei doi au învins cu scorul de 6-3, 7-6 cuplui Peya/ Soares.

Pentru Horia și Robert acesta e al treilea titlu câștogat în 2012, după cele de la București și s Hertogenbosch. Pentru Horia, care va reveni luni acasă, urmează Jocurile Olimpice, acolo unde va fi portdrapel. Horia și-a trecut în cont al 12-lea titlu ATP al carierei!

Horia Tecau si Robert Lindstedt au facut baie de sampanie la Bastad

2 thoughts on “Horia Tecău și Robert Lindstedt au câștigat al treilea titlu consecutiv la Bastad!

  1. ma bucur mult pt horia dar sa stii ca tot am un gust amar cand ma gandesc la wimbledon
    e bine ca ei, o data ce au terminat un turneu, il lasa in spate si privesc inainte la urmatorul, eu imi tot aduc aminte ca au pierdut a treia oara finala la wimbledon
    de-aia eu fac sport la tv si ei pe teren!

    1. va veni si vremea lor la wimbgledon, sunt sigur. Dar, asa cum ai spus, e bine ca pot lasa un esec in spate si o pot lua de la zero cu mintea limpede pentru a castiga un nou titlu.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close