SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Horia Tecău: Tot voi ajunge să câștig turneul de la Wimbledon!

Horia Tecău: Tot voi ajunge să câștig turneul de la Wimbledon!


Horia Tecau si Robert Lindstedt in finala de la Wimbledon 2012

Horia Tecău, marele învins al finalei de dublu de la Wimbledon, acolo unde, împreună cu Robert Lindstedt, a fost învins cu 4-6, 6-4, 7-6, 6-7, 6-3 de perechea Marray/ Nielsen, a declarat, în exclusivitate pentru Adevărul și Doartenis, că deși supărarea a fost mare, acum totul s-a transformat într-o mare dorință de revanșă.

Nu e deloc blestem! Crezi că e la îndemâna oricui să ajungă în finală? Sunt convins că va veni şi vremea noastră. Am 27 de ani, mai am timp să joc la Wimbledon şi să câştig. Sunt convins că la un moment dat voi ridica trofeul! Nu ne oprim până nu câştigăm la Londra!”, a declarat Tecău, care peste aproximativ o oră va sosi în România, de unde mâine va pleca la Bastad, unde el și Robert sunt favoriți 1.

După acest turneu, Horia va reveni acasă și de aici va pleca la Jocurile Olimpice, acolo unde a primit onoarea de a purta drapelul la festivitatea de deschidere. Referitor la acest lucru, Horia a declarat: ”Nici prin cap nu-mi trecea că voi primi o asemenea onoare. Gândeşte-te că acum două săptămâni nici nu ştiam dacă voi participa la Jocurile Olimpice. Mi-au dat cei de la ATP un wild card şi aşa voi putea fi prezent la Londra. Apoi, când am fost anunţat că voi fi portdrapel, am crezut că se glumeşte cu mine. Nu mă aşteptam! Cred că o să am nişte emoţii enorme când voi intra pe stadion, la prezentarea ţărilor participante”, a spus Horia.

Puteți citi interviul pe larg cu Horia Tecău în ediția de mâine a ziarului Adevărul.

2 thoughts on “Horia Tecău: Tot voi ajunge să câștig turneul de la Wimbledon!

  1. poate ca va castiga, dar nu prea cred ca o s-o faca cu robert, poate cu altcineva
    pacat, mare pacat, nu vreau sa ma amarasc acum, m-am amarat destul aseara, acum vreau sa ma bucur pt roger

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close